Terrina de carn

dissabte, 16 de novembre del 2013

-


Ingredients:

-Una llangonissa
-200g de vedella picada
-2 petxugues de pollastre picades
-100g de cansalada fumada
-un ou
-dues llesques de pa triturades amb un all i julivert.
-sal i pebre
-olives negres
-pebrot vermell escalivat
-cogombrets

Preparació:

-Picar juntes les carns de la llangonissa,de la vedella, del pollastre, el pa,l' all i el julivert. Afegir l' ou la sal i el pebre i barrejar-ho bé.
En un motlle tipus cake posar un paper film, posar la barreja de la carn, fer una capa i després les olives negres tallades, més barreja, el pebrot i els cogombrets, apretar-ho tot i tapar-ho amb el film.
Ho courem al bany maria a 200º uns 45 minuts.

Per acompanyar farem una amanida de crudités: cogombrets, cebetes,olives......

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino