Ingredients:
-Una llangonissa
-200g de vedella picada
-2 petxugues de pollastre picades
-100g de cansalada fumada
-un ou
-dues llesques de pa triturades amb un all i julivert.
-sal i pebre
-olives negres
-pebrot vermell escalivat
-cogombrets
Preparació:
-Picar juntes les carns de la llangonissa,de la vedella, del pollastre, el pa,l' all i el julivert. Afegir l' ou la sal i el pebre i barrejar-ho bé.
En un motlle tipus cake posar un paper film, posar la barreja de la carn, fer una capa i després les olives negres tallades, més barreja, el pebrot i els cogombrets, apretar-ho tot i tapar-ho amb el film.
Ho courem al bany maria a 200º uns 45 minuts.
Per acompanyar farem una amanida de crudités: cogombrets, cebetes,olives......
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.