Patates farcides

dimecres, 20 de novembre del 2013


Ingredients:

-3 patates bullides amb pell 
-150 g de xampinyons
-un ou batut
-1/2 brick de nata líquida
-un ceba petita trinxada
-sal i oli.

Preparació:

-Primer bullir les patates amb pell fins que siguin cuites i deixar-les que es refredin una mica, tallar-les per la meitat i buidar-les una mica. En una paella posar una mica d' oli i tirar els xampinyons nets i tallats a mitja cocció i posar la ceba  i una mica de sal. En un bol batre un ou i afegir la nata líquida i sal, afegir-ho a la paella i donar una volta fins que es cogui una mica, afegir la patata que em buidat.Posar una mica del farcit a dins de cada patata i gratinar-ho, si es vol es pot posar formatge ratllat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino