Bacallà amb cherrys

diumenge, 17 de novembre del 2013


Preparació:

-4 talls de bacallà dessalat o fresc
-uns quants tomàquets cherry
-dos pebrots verds
-una mica de julivert
-1/2 ceba trinxada
-una mica d' aigua

Preparació:

Posem una mica de sal al bacallà i el comencem a fregir en una paella amb poc oli per la part de la pell, tapem la paella amb una tapa i ho coem a foc suau.
Mentre tallem a juliana la ceba i els pebrots verds un cop nets i ho posem en una safata amb un raig d' oli i una mica de sal, la tapem i la posem al microones uns 5 minuts, donem la volta al bacallà i l' acabem de coure, afegim els cherrys sencers, la verdura del micro i fer una volta i afegir mig gotet d' aigua bullint. Coure uns 5 minuts i rectificar de sal. Al final afegir una mica de julivert picat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino