Enrotllats variats

dimecres, 20 de novembre del 2013



Ingredients:(de cada llesca surten uns 5 rotllets)

-4 llesques de pa de motlle sense crosta o 2 làmines de Pa Bimbo per a fer enrotllats)
-dos talls de pernil doç
-dos talls de formatge tendre
-una mica de sobrassada
-crema de formatge 
- formatge ratllat i una mica de mantega

Preparació:

Aplanem la llesca amb un rodet o got, el suquem una mica amb mantega, després un tall de pernil dolç i un de formatge i enrotllar-ho i embolicar-ho amb paper
d' alumini apretant una mica fent com un caramel, fem el segon rotllet, l' aplanem posem una mica de crema de formatge i una mica de sobrassada, l' emboliquem i quan tinguem tots els rotllets fets els posem uns 30 minuts a la nevera ( es poden fer d' un dia per un altre). Quan el treiem de la nevera el desemboliquem, el tallem a rodanxes i si el volem calent com a la foto li podem posar una mica de formatge ratllat al damunt i el gratinem)

*Es poden fer calents o freds i canviar el farcit: salmó i crema de formatge, pernil salat o salami i formatge a llesques, patè i al mig prunes sense pinyol........

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino