PIZZA RÀPIDA

diumenge, 20 d’octubre del 2013


Ingredients:

-6 llesques de pa de motlle sense crosta
-tomàquet fregit amb una mica d' orenga
-100g de xampinyons
-1 pebrot vermell escalivat
-100 g de mozzarela
-150 g de pernil dolç

Preparació:

En un motlle posarem les llesques de pa de motlle sense crosta fins que quedi tot el motlle cobert, després hi afegirem el tomàquet fregit, una mica de mozzarela, el pernil dolç a trossets, el pebrot vermell escalivat, els xampinyons que ja haurem cuit amb una mica d'oli, all i julivert trinxats i un altre cop la mozzarela. Ho posarem al forn uns 10 minuts i després un toc de gratinar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino