Ingredients:
- 2 tasses de cuscús
- 5 tasses de brou vegetal o de pollastre
- 4 filets de pollastre
Per al sofregit:
- 2 pastanagues ratllades
- 1 carabassó petit
- 1 ceba ratllada
- 1 pebrot verd ratllat
- 2 tomàquets ratllats
- oli, sal i una mica de curry
Preparació:
En un bol posarem el cuscús i el brou bullint, taparem el bol amb paper film i esperarem uns cinc minuts fins que veiem que estigui cuit, mentre farem el sofregit en una paella, posarem l'oli en una paella i afegirem les verdures, primer les pastanagues, el pebrot, la ceba i quan tot estigui una mica cuit el carabassó, posarem la sal i quan tot estigui ben sofregit tirarem el tomàquet i una culleradeta de curry.
Fem les petxugues amb sali pebre a la planxa i tallar-les a trossets petits amb les tisores.
Remenar el cuscús i montar el plat, primer el cuscús, al voltant el pollastre i al mig fer un forat i posar el sofregit.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.