Daus de bacallà

dilluns, 21 d’octubre del 2013



Ingredients:

-Un filet de bacallà fresc 
Per a fer la massa per a arrebossar:
-1 ou, 5 cullerades de farina, una culleradeta de llevat,un raig de llet, una mica de sal
-oli per arrebossar
-tomàquet per amanir i olives farcides

Preparació:

Primer farem la massa per arrebossar, en un bol posarem l' ou batut, la farina, la llet, la sal i el llevat, Remenar-ho fins que no hi hagi grumolls, la massa ha de quedar una mica espessa.
Tallar en daus el bacallà passar-los per la massa i fregir-lo amb oli calent.
Servir-ho amb uns tomàquets talladets a daus amb olives farcides a rodanxes, amanir amb oli i sal.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino