Ingredients:
- 4 ous
- 4 patates mitjanes
- 1 ceba petita
- 150 g de xorisso
- 4 talls de formatge semi-sec
- cogombrets i cebetes amb vinagre
- oli i sal
Preparació:
-Pelar rentar i tallar a llesquetes les patates,les posarem en una safata de vidre amb una mica de sal i un raig d' oli, la taparem amb plàstic film i al microones 10 minuts (a mitjà cocció remenar-les una mica). En una paella posarem l' oli i quan estigui calent tirarem la ceba ben ratlladeta, quan ja està mig cuita afegirem les patates cuites, esperarem uns minuts perquè s' enrosseixin i acabin de coure, després ho colarem per eliminar l' oli sobrer.
Batrem els ous amb una mica de sal i afegirem les patates i la ceba, ho barregem. Mentre començarem a fer les truites, en farem tres de primes. Un cop fetes montarem el milfulles, truita, formatge i xorisso així fins que hi hagi tres capes. Ho servirem amb cogombrets i cebetes.
(podem variar el farcit: escalivada i formatge,
tomàquet a rodanxes i anxova, carabassó fregit, tomàquet a la planxa i formatge, bolets amb cansalada........)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.