Cigrons amb arròs

dilluns, 21 d’octubre del 2013


Ingredients:(4 persones)

-1 pot de cigrons cuits
-2 tacetes de cafè d' arròs
-100g de pernil salat a trossets
-1/2 carabassó
-1 ceba
-1 all
-3 cullerades de tomàquet per fregir
-4 ous
-1 litre d'aigua bullint

Preparació:

Començarem fent el sofregit amb una mica d' oli, la ceba, quan estigui rossa hi posarem el perni, l' all sencer i pelat i el tomàquet triturat. Quan estigui cuit afegirem els cigrons de pot als que haurem colat i passat per aigua donem una volta i afegim l' aigua calenta. Ho deixem coure uns 20 minuts a foc lent.
Per fer un plat més complert afegirem els 4 ous i taparem l' olla fins que l' ou es cualli.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino