Espinacs en niu

dimecres, 23 d’octubre del 2013


Ingredients:

-3 patates tallades a rodanxes
-1 paquet de 450g d'espinacs congelats
-3 alls trinxats
-1 ou per persona
-oli,sal

Preparació:

Tallarem a rodanxes les patates i les posarem en una safata de vidre, amb una mica d' oli i sal les courem al microones uns 10 minuts amb paper film.

Mentre en una paella amb oli fregirem uns alls trinxats després afegirem els espinacs congelats, els taparem fins que estan cuits.
Posar una mica de dal i una mica d' oli, fregir els ous.

Ho servirem amb les patates al voltant d' una safata, al mig els espinacs i al damunt els ous ferrats.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino