Cuixes de pollastre farcides

diumenge, 2 de juny del 2013


Ingredients:(per a 4 persones)
-Tres cuixes de pollastre farcides(a la carnisseria les farceixen de llangonissa, prunes i pinyons)
-Un pebrot verd
-Dues pastanagues
-Una ceba
-Un got de vi blanc
-oli, sal i pebre

Preparació

-En una cassola posar una mica d' oli i les cuixes de pollastre i enrossir-ho. Posar-ho en una safata per al forn, mentrestant picar la ceba, el pebrot i la pastanaga en una picadora i fregir-la amb una mica de sal i oli en una paella.
Posar les cuixes al forn amb un got de vi a 180º uns 10 minuts, després afegir les verdures i que cogui mitja hora més. Tancar el forn i deixar que es refredi.

Quan estigui fred es treuen els fils i es tallen a rodanxes, es col.loquen en la mateixa safata amb el verduretes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino