Ingredients:(per a 4 persones)
-2 patates grosses
-mig bròquil verd
-mig carabassó
-un grapat de pèsols
-3 pastanagues
-un tros de langonissa
-una ceba petita
-3 cullerades de tomàquet tritural
-1l de brou de verdura o d' aigua
2 ous dusos
-sal, oli i pebre.
Preparació:
En una cassola posem una mica d' oli i sofregim la llangonissa a trossets, quan estigui bastant cuita afegim la ceba trinxada, quan està cuita el tomàquet i fem el sofregit, més tard posem les pastanagues a rodanxes, el carabassó a trossets i la patata esguinçada, fem una volta i acabem posant el bròquil a branquetes. Posem el brou vegetal calent i quan arrenqui el bull afegim els pèsols. Ho coem uns 30 minuts a foc suau, rectifiquem de sal i posem un toc de pebre. Menestrant fem els ous dusos, els pelem i els tallem a rodanxes. I els posarem a la cassola per a decorar-la.
(Es pot afegir també mongeta verda, cols de brusel.les i carxofes i fer una picada d' all i julivert)
(Es pot afegir també mongeta verda, cols de brusel.les i carxofes i fer una picada d' all i julivert)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.