Galetes amb fondant

dissabte, 29 de juny del 2013


Ingredients:
-150g de mantega
-150g de sucre
-50ml de llet
-1 ou
-325g de farina
-un puntet de sal

Preparació:
-Barregem la mantega tova amb el sucre fins que estigui ben unit, llavors afegim l' ou i continuem barrejant, més tard la farina tamissada i el puntet de sal i continuem remenant, al final afegim la llet fins que obtinguem una massa que es despegui dels dits.
La deixarem reposar 30 minuts a la nevera embolicada en un film de plàstic.
Posarem en una fulla de paper de forn la massa i al damunt una altra fulla i l' aixafarem amb el corró, amb un motlle fer les galetes i les posarem al forn a 180º de 10-15 minuts.
Quan es refredin les decorem amb el fondant donant la forma que vulguem (recordeu que per empegar el fondant heu de fer una barreja d' aigua i sucre glass que actuarà com a pegament)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino