Puding de peix

dissabte, 29 de juny del 2013


Ingredients:
-Tres filets de peix(lluç, llenguat...) pot ser fresc o congelat.
-Tres ous
-Un paquet de palets de cranc Krissia
-4 cullerades de sofregit de ceba amb tomàques
-1 brick de nata líquida de 250ml
-sal, pebre
Per decorar: enciam, olives, tomàquets cherry, gambes salades........
Salsa rosa: maionesa, dues cullerades de ketchup, un raig de conyac i un raig de suc de llimona.
-Un motlle allargat

Preparació:
Posem a bullir amb una mica de sal els filets de peix, quan arrenqui el bull ja el podem escórrer, en un bol posar el peix, la nata, els ous, quatre palets de cranc el sofregit de ceba i tomàquet, una mica de sal i una mica de pebre i un batem ben fi.(Si posés massa espés podem posar una mica de llet).
En un motlle de plumcake posarem paper film perquè no s' hi engantxi la terrina i afegirem la meitat de la massa, posar els palets de cranc ( també es pot afegir unes gambetes salades)i la resta de la massa.
El posarem al forn al bany maria uns 45 minuts a 180º

Esperem que es refredi i el desmotllem,el posem en una safata, el decorem amb l' enciam, les gambes, les olives, el tomàquet.... i ho servim amb la salsa rosa   d' acompanyament.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino