Pollastre amb suc

dilluns, 24 de juny del 2013


Ingredients:(per a 4 persones)
-Un pollastre tallat a vuitens: cuixa, sobrecuixa,la petxuga en dos trossos...
-Un parell de cebes tallades a juliana
-Un parell d' alls tallats
-Quatre cullerades d' oli
-Una mica de farina 
-Un got de vi blanc
-1/2 l d' aigua bullint
-Sal, dues fulles de llorer 
-Una mica de pebre.

Preparació

-En una cassola fonda sofregirem el pollastre salat i enfarinat,quan estigui ros afegirem la ceba i farem una volta, ho deixarem coure uns 5 minuts a foc lent afegirem l' all i el vi blanc fins que s¡ evapori.
Afegirem l' aigua bullint i les fulles de llorer. Ha de coure uns 30 minuts fins que el pollastre estigui tou.
És més bo d' un dia per a un altre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino