Rotlle de carn picada

dissabte, 10 de novembre del 2012


Ingredients per a 4 persones

-1/2 kg de carn picada (barreja de vedella i porc)
-1 ou
-2 cullerades de pa ratllat
-1 all trinxat, julivert, sal i pebre
- pernil dolç, pebrot vermell escalivat  i formatge semisec per a farcir.
-un raig de vi blanc
-tres cebes a juliana

Preparació:

Barregem com si fessim una mandonguilla, la carn picada, l' ou, el pa ratllat, el julivert i l' all trinxat, la sal i el pebre. Quan estigui ben barrejat posar-ho damunt d' una paper de forn i fer una planxa rectangular. Posar el pernil dolç a talls, el formatge i el pebrot vermell escalivat, enrotllar-ho i posar-ho en una safata al forn amb una mica d'oli perl damunt i espolsar-ho amb pa ratllat. Si es vol es pot posar molta ceba  per fer-ho més melós. A mitja cocció afegir un raig de vi blanc.
Per servir es talla a rodanxes amb la ceba de guarnició.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino