Lasanya de tardor

dissabte, 10 de novembre del 2012


Ingredients:

-1 paquet de lasanya
-3 ous dusos
-1 safata de xampinyons
-1 llangonissa
-1 ceba
-1/2 litre de betxamel
-100g de formatge ratllat

Preparació:

Bullir les plaques de lasanya amb una mica de sal i oli, escórre-les  i reservar-les.
Fer un sofregit amb la ceba trinxada i  la llangonissa a trossets.
En una paella posar els xampinyons nets i a làmines , quan s`hagi begut l`aigua afegir una mica d`oli , la sal, el julivert i l' all trinxat.
Fer la betxamel amb la mantega, la farina i la llet-
En una safata per anar al forn posar una mica de betxamel i una capa de lasanya, després la ceba i la llangonissa i trossets d' ou dur i una mica de betxamel i tornar a posar la capa de lasanya i el farcit, després la làmina de lasanya la betxamel, el formatge i la mantega  i al forn a gratinar uns 10 minuts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino