Rotlle de carn picada amb cansalada

dissabte, 10 de novembre del 2012



Ingredients:


-750g de carn picada barrejada (vedella i porc)
-1 ou
-50g de pa ratllat
-1 all i julivert picat
-sal, pebre
-pebrot escalivat
-pernil dolç.....olives...ou dur (el farcit es pot fer amb els ingrdients que es vulgui)
Verdures per saltejat a quadradets ( ceba, pebrot vermell, alberginia,carabassó...)


Preparació:

Barrejar la carn picada amb l' ou, el pa ratllat, l' all i julivert, la sal i el pebre.
En un paper de forn fer un rectangle amn la carn picada i al mig col.locar el pebrot vermell escalivat, el pernil dolç, les olives farcides a rodanxes i l`ou dur a trossets.
Embolicar-ho fent un rotlle, col.locar-ho en una safata al forn uns 30 minuts a 180º .
 Sofregir verduretes: pebrot vermell, verd, alberginies, cebes i carabassó a quadradets.
Tallar el rotlle de carn a rodanxes i guarnir-ho amb les verduretes.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino