Flan de carabassó i gambes

dissabte, 10 de novembre del 2012


Ingredients:

-200g de gambes pelades
-1 carabassó 
-1/2 ceba
-3 ous
-1 brick petit de nata per cuinar o l`equivalent de llet
-50 grams de formatge ratllat

Preparació:

Fer un sofregit amb la ceba trinxada i el carabasssó ratllat.Posar una mica de sal .
Bullir les gambes i afegir-les al sofregit.
En un bol batre els ous i posar la nata, incorporar el sofregit.
Escalfar el forn a 200º mentre es preparen els flams, en un motlle posar paper de forn i tirar-hi la barrreja al damunt posarem el formatge ratllat. al forn estarà uns 20 minuts o fins que estigui cuit.

Es pot menjar fred amb una amanida verda o calent amb unes gambes a la planxa o saltejades.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino