Saltejat d'arròs
divendres, 2 de setembre del 2011
Ingredients per a 4 persones:
3 tacetes de cafè d' arròs llarg, 2 pastanagues,100g de mongeta verda, 1 carabassó petit,1 alberginia i 1ceba.
Oli, salsa de soja( un raig).
Preparació:
Bullir l'arròs i escorre'l.
Tallar les verdures en juliana, fer un bull a la mongeta verda i a la pastanaga.
En una paella amb oli sofregir totes les verdures, començant per la ceba, el carabassó, l' alberginia, la mongeta i les pastanagues.
Afegir l'arròs i un raig de salsa de soja i donar-hi una volta fins que estigui tot ben amorossit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino
1 comentaris:
Estaba molt bó i tenia un puntet spicy, rotllo asiatic, ja que la Rosi va fer anar la soja Heinz que tinc, que no es clara, si no especiada.
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.