Amanides d'acompanyament

divendres, 9 de setembre del 2011



Ingredients:(amanida refrescant)

2 Cogombres

1 pebrot vermell escalivat
1 pastanaga ratllada
olives negres
1 advocat
una ceba
sal,oli,vinagre i herbes aromàtiques

Preparació


Talla el cogombre i l' advocat a cubs, ratllar la pastanaga
i tallar a  tires el pebrot escalivat.

Fer una vinagreta amb ceba picada, oli , vinagre i herbes aromàtiques.
Posar-ho en una safata, després les olives i amanir-ho bé.

Carpaccio de tomàquet


Preparació

4 tomàquets grossos i vermells
25g de pinyons
1 ceba a juliana
sal oli i vinagre de mòdena.

Posar els tomàquets al congelador per a poder-los tallar millor,
s' han de tallar molt prims, en una safata posar els tomàquets a rodanxes,
la ceba a juliana i els pinyons que abans haurem passat per la paella.
Amanir amb la sal, l' oli i el vinagre de mòdena.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino