Entrepassades

diumenge, 25 de setembre del 2011


Tartaletes:

Tartaletes+ formatge brie+anxova +oliva farcida Es pot posar una miqueta al forn per a que es fongui el formatge

Rotllets de salmó amb mousse de peix

Mousse de peix:

Ingredients:
2 filets de lluç congelat i 1 filet de llenguat o halibut
5 palets de cranc
3 ous
1 potet petit de nata líquida
3 cullerades de tomàquet fregit

Preparació:
Bullir els filets de peix, en una batedora posar el peix esmicolat i sense espines, els ous, el tomàquet ,la nata líquida, el cranc i una mica de sal.
Posar-ho en un motlle al bany maria 30 minuts a 180ºC

Tallar-ho a rectangles i embolicar-ho amb ell salmó fumat.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino