Crepes gratinades

divendres, 9 de setembre del 2011



Ingredients:(per a 10 creps)
2 ous
250 g de farina
1/2 litre de llet
1 cullerada d' oli
sal

Preparació:

Barrejar(ho pots fer amb la batedora) en un bol els ous, la llet, la farina,
l' oli i una mica de sal. deixar-ho reposar a la nevera mitja hora.

En una paella posar una mica de mantega (amb un paper de cuina)
i posar una cullerada de massa procurant que quedi fina, quan vegis que 

està cuallada donar la volta i reservar-la fins que acabis de fer-les totes.

Farcit: 
unes de pernil dolç i formatge i les altres de pernil salat i espàrrecs
verds que prèviament hem cuit ( poden ser congelats o en conserva).
Un cop farcides les enrotllem i les posem en una safata amb formatge
ratllat i a gratinar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino