2 ous
250 g de farina
1/2 litre de llet
1 cullerada d' oli
sal
Preparació:
Barrejar(ho pots fer amb la batedora) en un bol els ous, la llet, la farina,
l' oli i una mica de sal. deixar-ho reposar a la nevera mitja hora.
En una paella posar una mica de mantega (amb un paper de cuina)
i posar una cullerada de massa procurant que quedi fina, quan vegis que
està cuallada donar la volta i reservar-la fins que acabis de fer-les totes.
i posar una cullerada de massa procurant que quedi fina, quan vegis que
està cuallada donar la volta i reservar-la fins que acabis de fer-les totes.
Farcit:
unes de pernil dolç i formatge i les altres de pernil salat i espàrrecs
verds que prèviament hem cuit ( poden ser congelats o en conserva).
unes de pernil dolç i formatge i les altres de pernil salat i espàrrecs
verds que prèviament hem cuit ( poden ser congelats o en conserva).
Un cop farcides les enrotllem i les posem en una safata amb formatge
ratllat i a gratinar.
ratllat i a gratinar.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.