Pastís suflé de truita de patata

dissabte, 14 de setembre del 2013


Ingredients:

-3 patates ratllades
-Una ceba trinxada
-4 ous
-Una culleradeta de llevat
-50 g de formatge ratllat
-sal i oli

Preparació

-Ratllar les patates i la ceba, posar-la en un plat i al microones uns 5 minuts fins que estigui tova, afegir una mica d' oli i de sal.
Escalfar el forn a 180º, mestrestant batre els ous, afegir el llevat i el formatge ratllat i una mica de sal i pebre.
Barrejar les patates i la ceba amb la barreja dels ous, posar-ho en un motlle i al forn uns 20 minuts.

Per servir es talla a rodanxes i s' acompanya amb cogombrets, tomàquets i olives.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino