Parrillada de verdures

dilluns, 11 de febrer del 2013



Ingredients:

-1 pebrot vermell
-1 pebrot verd
-1 ceba
-1 carabassó
-1 alberginia
-2 tomàquets
-una safata de xampinyons
-sal,oli i pebre

Preparació:

-Es tallen les verdures, les alberginies i els tomàquets a rodanxes, els pebrots la ceba i  el carabassó i els xampinyons a làmines.Es van coent a poc a poc en una planxa amb una mica d' oli, sal i pebre.
Per anar més depressa posar les verdures tallades 5 minuts al microones,      d' aquesta manera s' estovaran i es couran més aviat.
Es pot servir amb salsa romesco o amb una picada d' all i julivert.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino