Ingredients:
-Tres filets d' halibut o de lluç (pot ser congelat)
-Dues llesques de pa de motlle picat
-Un ou
-Un all i una mica de julivert picat
-Una ceba
-Dues cullerades de tomàquet triturat
-Per fer la picada: cinc ametlles torrades,un all i una mica de julivert.
-Sal, pebre blanc.
Preparació:
-Piquem en un robot de cuina el peix, les llesques de pa, l' all i el julivert. En un bol posem la barreja i l' ou amanir-ho amb una mica de sal i pebre blanc. Fer les mandonguilles amb una mica de farina i fregir-les en una paella.
Amb l' oli de fregir les mandonguilles, fer un sofregit amb ceba trinxada i el tomàquet i una mica de sal, quan estigui cuit afegir 1/2 litre d' aigua bullint i esperar uns cinc minuts; més tard afegir les mandonguilles i coure a foc mínim.
Fer la picada i afegir-la a la cassola i que faci un bull.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.