Bollo de xocolata

diumenge, 24 de febrer del 2013


Ingredients:

-4 ous
-200g d' oli de girasol
-300g de llet
-500g de sucre
-450g de farina
-50g de xoxolata amb pols
-75g de perles o trossets de xocolata
-2 sobres de llevat

Preparació:

Separem els rovell de les clares. En un bol barrejar els rovells, el sucre, la llet i l' oli. Després afegir la farina tamisada amb el llevat i un pessic de sal.Afegir la xocolata en pols i les perles de xocolata i remenar.
Preescalfar el forn a 180º.
Montar els clares a punt de neu i afegir-les poc a poc a la barreja anterior.
Folrar amb paper de forn un motlle bastant alt ja que aquest pastís puja molt i posar-lo al forn  uns 40/50 minuts.

*També es pot fer sense xocolata i afegir una pell de llimona o una culleradeta d' aroma de vainilla.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino