Pastís pel Ramón que fa 35 anys avui, la nit de nadal.

dilluns, 24 de desembre del 2012


Ingredients:

per al pa de pessic: 125g de farina,125g de sucre,6 ous i una culleradeta de llevat.

Preparació:


Barrejar els rovells amb el sucre, posar la farina i el llevat i afegir les clares a punt de neu.
Al forn precalentat a 180º uns 30 minuts.

Quan estigui fred es talla per la meitat i afegim una capa de melmelada de maduixa i al damunt la nata muntada. Posar al damunt la resta de la nata i decorar amb una samarreta feta amb fondant.
Pel costat he posat bombons de xocolata fondant( es desfà la xololata i al damunt afegim els fruits secs, ho deixem refredar).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino