Llomillet amb costra

diumenge, 26 de maig del 2013


Ingredients:(per a 4 persones)
-Un llomillet de porc
-200 g de xampinyons a làmines
-2 cebes a juliana
-Una planxa de pasta de full
-Escalivada
-Salsa de tomàquet picant
-Un ou batut
-oli, sal i pebre.

Preparació:
En una paella amb oli fregim el llomillet que ja portarà sal i pebre però només una mica ja que després es courà al forn.
En la mateixa paella fregir a foc lent les cebes tallades a juliana amb molt poc oli i una mica de sal fins que estigui cuita.
Després fregir el xampinyons amb una mica de sal, all i julivert.
Escalfar el forn a 200º mentre preparar la pasta de full, estirar-la i posar a dins el llomillet, la ceba i els xampinyons, enrotllar-la i tancar els costats amb una mica d' aigua.
Fer uns talls amb el ganivet al damunt i pinzellar-ho amb ou batut.
Posar-ho al forn 15 minuts.
Servir-ho amb escalivada i una salsa de tomàquet una mica picant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino