Ingredients:(surten uns cent panellets) Per fer la massa 1kg d' ametlla molta 800g de sucre la ratlladura d' una llimona 1 patata mitjana bullida amb pell 3 clares a punt de neu o 2 rovells (aquesta vegada ho he fet amb les clares) Preparació: Aixafar la patata encara una mica calenta i barrejar-la amb el sucre, afegir l' ametlla i les clares a punt de neu. Jo faig la massa un dia abans de coure-los. Un cop fets posar-los al forn uns 10 minuts a 180º si pot ser amb la posició d' aire.Tots els pinto amb rovell d'ou menys el de mandarina, queden més lluents. Per guarnir els panellets: De pinyons 200g de pinyons i el rovell de dos ous. Fer les boletes, passar-les pel rovell d' ou i pels pinyons apretant una mica per a que s' empeguin. 200g de pinyons i el rovell de dos ous. D'ametlla 200g d' ametlla i el rovell de 2 ous es fan igual que els de pinyons. De codonyac Estirar la massa i posar al mig una tira de codonyac, embolicar-ho ajudant-nos d' un paper film que haurem posat sota la massa , tallar-ho a trossets. De coco Afegir a 150g de coco ratllat la ratlladura d' una llimona , 100g de pasta de panellet i dues clares a punt de neu. De mandarina Afegir a 150g de massa el suc de dues mandarines i la seva pela picada, si tens posa també essència de mandarina. Barrejar-ho bé i fer una mena de bastonets, quan estan freds, pintar els extrems amb xoxolata negra fosa al microones.
Hola Rosina, em dic Joaquina i soc d´Almacelles. Ahir vaig tenir el gust de coneixer el teu marit Andreu en una molt bona xerrada a Raimat. Noia quin bloc més maco i personal, no hi ha com tenir un informàtic a casa. Et felicito pel diseny i pel contingut. Aquest panellets una delicia!!!!Et seguiré per e-mail, i et convido a visitar el meu bloc. Petons, http://lacocinadelosinventos.blogspot.com/
1 comentaris:
Hola Rosina, em dic Joaquina i soc d´Almacelles. Ahir vaig tenir el gust de coneixer el teu marit Andreu en una molt bona xerrada a Raimat. Noia quin bloc més maco i personal, no hi ha com tenir un informàtic a casa. Et felicito pel diseny i pel contingut. Aquest panellets una delicia!!!!Et seguiré per e-mail, i et convido a visitar el meu bloc. Petons,
http://lacocinadelosinventos.blogspot.com/
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.