Pastís de Mandarina

diumenge, 23 d’octubre del 2011



Ingredients:

2 mandarines
175 de mantega tova
175g de sucre
175 de farina
3 ous
3 cullerades ded farina d' ametlla
3 cullerades e nata líquida

Per la cobertura: el suc de dues mandarines i dues cullerades de sucre.
ametlles picades.

Preparació:

Fer el suc de les mandarines i picar les peles amb el sucre.
En un bol posar la mantega, la barreja de sucre i peles de mandarina, barrejar-ho.
Afegir els tres rovells, la farina, l' ametlla picada i la nata líquida. Posar les clares a punt de neu.
Ha de quedat una massa molt espessa, col.locar-ho en un motlle amb mantega i al forn escalfat a 180ºC uns 55 minuts.
Mentre es fa un almibar amb el suc de les mandarines i el sucre.
Quan el pastís surt del forn es punxa la superficie i amb un pinzell en fa sucant amb l' almibar.
Després posar les ametlles picades al damunt

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino