Amanida tèbia de carabassó

dilluns, 12 d’agost del 2013


Ingredients

-Un carabassó
-Un tomàquet s' amanir
-Mig cogombre
-Enciam
-Una llauna d' anxoves
-Vinagreta per amanir.

Preparació
-Tallar en rodanxes el carabassó i fer-lo a la planxa amb una mica d' oli i de sal.
-Tallar  l' enciam a juliana, el tomàquet a grills i el cogombre a rodanxes. Col.locar-ho en una safata, posar les anxoves damunt del tomàquet i el carabassó a la planxa pel damunt. Amanir-ho amb una vinagreta d' oli, sal i vinagre..... podem tirar pel damunt unes gotes de vinagre de mòdena.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino