Tartaleta gratinada

diumenge, 28 de juliol del 2013


Preparació:
-Un paquet d' empanadilles "La Cocinera"de 12
-Un carabassó
-Tres tomàquets
-200g de pernil dolç (6 talls)
-250g grams de formatge semi o tendre(6 talls partits en triangle)

Preparació:
-Posem a escalfar en forn a 180º, mentre tallarem a rodanxes fines el carabassó i els tomàquets.
Per estovar el carabassó el posarem uns 5 minuts al microones amb una mica de sal i d' oli, si no cap, feu-ho amb dues vegades i reserveu-ho.
En una paella amb un xic d' oli fregir una mica les verdures, primer els tomàquets posar una mica de sal i després els carabassons.
Posar les oblees al forn planes uns cinc minuts o fins que estiguin una mica daurades, han de quedar cruixents, si de cas doneu-lis la volta, el seu aspecte ha de ser d' una craker.
En una safata per anar al forn montar la tartaleta, primer l' oblea a continuació  un tros de pernil dolç, després el carabassó uns dos talls, el tomàquet i un tros de formatge. Gratinar-ho i a menjar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino