Vedella amb xampinyons

diumenge, 21 d’octubre del 2012


Ingredients:

1Kg de vedella a bistecs (bistec de pobre)
1 ceba
3 culleres de tomàquet triturat
200g de xampinyons
un raig de conyac
per a la picada (1 all, julivert i 6 ametlles)
aigua, sal i oli
farina(per enfarinar la vedella)

Preparació:

Salar i enfarinar els bistecs, fregir-los, aprofitant l' oli fer un sofregit de ceba trinxada i tomàquet, afegir sal i deixar coure, afegir el conyac i deixar que s' evapori l'alcohol.
Tirar aigua bullint1/4 i deixar que bulli, després, afegir la carn i una mica més d' aigua fins que la cobreixi, cuinar a foc lent una mitja hora. En un morter fer la picada amb l' all, les ametlles i el julivert i afegir-ho a la casola.
Rectificar de sal i deixar  que faci xup-xup fins que estigui ben tova (1/2h més).
Netejar i tallar a làmines els xampinyons, passar-los per una paella amb un es gotes d' oli i afegir-los amb la picada.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino