Magdalenes

diumenge, 21 d’octubre del 2012


Ingredients (per unes 18 magdalenes)

200g de sucre
180g de mantega
5 ous
ratlladura d' una llimona
200g de farina
8g de llevat
unes gotes d' essència de vainilla (opcional)

Ingredients:

Barrejar la mantega tova amb el sucre , quan estigui barrejat afegir un ou i barrejar i així amb tots els ous iguals, afegir la ratlladura de llimona i la farina i el llevat tamissat, per últim tirar-hi l' essència de vainilla.
El forn estarà a 185º, abocar la mescla als envoltoris de magdalenes al damunt una mica de sucre. Posar-les a dins d' un motlle metàl.lic o de silicona especials per a magdalenes. Al forn  de 10 a 15 minuts.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino