Quiche lorraine

dimecres, 8 de febrer del 2012


Ingredients:

- 150 g de cansalada
- 3 ous
- 1 brik de nata liquida de 150cc
- 1 ceba gran
- 50 g de formatge ratllat
- 1 planxa de pasta de full
- Sal

Preparació:

Engegar el forn a 200 graus, posar en un motlle la pasta de full, punxar-la i posar-la al forn 5 minuts. En un bol batre els ous, afegir la nata i la sal . En una paella fregir la cansalada i reservar-la, fregir la ceba amb oli, afegir al bol la cansalada, la ceba i el formatge ratllat. Posar-ho en el motlle i al forn uns 30 minuts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino