Croquetes de carbassó
dimecres, 8 de febrer del 2012
Ingredients:
- 1 carabassó ratllat.
- 1 ceba ratllada.
- 2 cullerades de mantega.
- 3 cullerades de farina de cigró.
- la llet que admeti.
- sal, farina, ou i pa ratllat.
Preparació:
En una paella afegir la mantega, després la ceba. Quan es comenci a daurar incorporar el carabassó i deixar coure, afegir la sal. Posem la farina,la daurem i posem la llet calenta, donem voltes fins que la massa es desprengui de la paella, posar-la en una safata fins que es refredi. Fer les croquetes i arrebossar-les amb farina, ou batut i pa ratllat. Fregir-les amb oli calent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.