Pastis fred

diumenge, 25 d’agost del 2013


Ingredients:

-Un paquet gran de pa de motlle sense crostra
-Una llauna de tonyina gran
-Tres ous
-150 g de pernil dolç
-Un pot d' olives farcides
-Una llauna d' anxoves
-Una endivia
-Un pebrot vermell escalivat
-100g de palets de cranc
- Una pastanaga
-Tres tomàquets ratllats, oli i sal
-Una mica de maionesa

Preparació

-En un motlle rodó col.locar una capa amb les llesques de pa de motlle, posar el tomàquet ratllat i amanir-ho afegir la tonyina esmicolada, olives farcides a rodanxes i el pebrot escalivat a trossets, posar una segona capa de pa posar el tomàquet ratllat el pernil dolç trinxat i els ous remenats que  hauren fet en una paella amb un xic d' oli i de sal. Podem fer tantes capes com vulguem, el tapem amb paper film i el posem a la nevera un parell d' hores.

Per servir-ho ho aboquem en una safata, el suquem amb la maionesa i el decorem amb els palets de crans, endivies, olives, pebrot.....

Amanida tèbia de carabassó

dilluns, 12 d’agost del 2013


Ingredients

-Un carabassó
-Un tomàquet s' amanir
-Mig cogombre
-Enciam
-Una llauna d' anxoves
-Vinagreta per amanir.

Preparació
-Tallar en rodanxes el carabassó i fer-lo a la planxa amb una mica d' oli i de sal.
-Tallar  l' enciam a juliana, el tomàquet a grills i el cogombre a rodanxes. Col.locar-ho en una safata, posar les anxoves damunt del tomàquet i el carabassó a la planxa pel damunt. Amanir-ho amb una vinagreta d' oli, sal i vinagre..... podem tirar pel damunt unes gotes de vinagre de mòdena.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino