Tartaleta gratinada

diumenge, 28 de juliol del 2013


Preparació:
-Un paquet d' empanadilles "La Cocinera"de 12
-Un carabassó
-Tres tomàquets
-200g de pernil dolç (6 talls)
-250g grams de formatge semi o tendre(6 talls partits en triangle)

Preparació:
-Posem a escalfar en forn a 180º, mentre tallarem a rodanxes fines el carabassó i els tomàquets.
Per estovar el carabassó el posarem uns 5 minuts al microones amb una mica de sal i d' oli, si no cap, feu-ho amb dues vegades i reserveu-ho.
En una paella amb un xic d' oli fregir una mica les verdures, primer els tomàquets posar una mica de sal i després els carabassons.
Posar les oblees al forn planes uns cinc minuts o fins que estiguin una mica daurades, han de quedar cruixents, si de cas doneu-lis la volta, el seu aspecte ha de ser d' una craker.
En una safata per anar al forn montar la tartaleta, primer l' oblea a continuació  un tros de pernil dolç, després el carabassó uns dos talls, el tomàquet i un tros de formatge. Gratinar-ho i a menjar.

Espaguetis amb salami

dijous, 18 de juliol del 2013


Ingredients:(per a 4 persones)
-400g d' espaguetis
-150g de salami talladet petit
-3 ous
-200g de formatge ratllat
-100g de nata líquida
-una culleradeta de mantega

Preparació:
-En una cassola  bullir amb sal els espaguetis, mentre preparar la salsa; en un bol batrem els 3 ous amb una mica de sal i pebre llavors hi afegirem el salami talladet a trossets petits,una part del formatge ratllat i la nata i  ho barrejarem tot.
Quan els espaguetis estaran cuits(uns 15 minuts) els escórrem i els afegim a la salsa remenant tot junt.
En una safata per anar al forn, posarem la pasta i el formatge ratllat restant pel damunt amb una mica demantega.
Gratinar uns 5 minuts.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino