Coca amb llangonissa

dissabte, 13 d’abril del 2013
















Ingredients:

- una pasta de full
- tomàquet fregit
- una llangonissa tallada a rodanxes i ja cuita
-formatge ratllat

Preparació:

Escalfar el forn a 200ºC mentre posar la pasta en una safata i punxar-la per a que no pugi massa.
Quan el forn és a punt, posar la pasta fullada i esperar que es cogui uns 15 minuts, treure-la del forn i afegir el tomàquet, la llonganissa o si vols xorisso a talls i el formatge ratllat pel damunt i al forn uns 10 minuts més-

Tagliatelli al pesto rosso


Ingredients: (per a 4 persones)

-400 g de tagliatelli
-1 potet petit de tomàquets secs amb oli
-una cullerada de nous
-una branqueta d' alfàbrega
-1/2 got d' oli
-una cullerada de vinagre de Mòdena
- un all
-sal
-50 g de formatge parmesà ratllat + 100g més per acompanyar

Preparació:

Mentre bullim amb oli i sal la pasta, posar en un pot de la batedora els tomàquets escorreguts, l' all, les nous el parmesà ,l' oli , el vinagre i la sal i batre-ho fins aconseguir una salsa espesa.
Escórrer la pasta reservant 1/2 litre de l'aigua on s' ha bullit la pasta i afegir-la a la salsa.

Barrejar la pasta amb la salsa i posar el parmesà pel damunt.

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino