Pollastre farcit

divendres, 1 de març del 2013


Ingredients:

-un pollastre farcit
-un parell de cebes tallades a juliana
-un pot de bolets variats
-un got de vi blanc
-oli,sal i pebre
-una mica d' aigua
:un all, julivert 

Preparació:

Rostim amb oli en una cassola el rodó de pollastre que haurem salpebrat, quan estigui ros el posem en una safata per anar al forn, afegim les cebes i un raig d' oli i sal. El forn estarà a 180º,passats uns 30 minuts afegir el got de vi i remenar una mica, continuar coent al forn uns 40 minuts més, si veiem que queda molt eixut afegir una mica d' aigua calenta.Comprovem que el pollastre estigui cuit i apaguem el forn i el deixem 10 minuts més. Reservem el pollastre,el suc i les cebes
Per tallar el rodó, millor que es refredi a la nevera quan estarà ben fred es tallarà fàcilment, el tornem a posar en una cassola amb el suc i les cebes, mentre fregim els bolets escorreguts en una paella amb oli all i julivert picat i els  afegim al pollastre que faci xup-xup uns 10 minuts

Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino