Coca de xocolata

diumenge, 13 de gener del 2013


Ingredients

-200g de farina
-200g de sucre
-100g de xocolata a la tassa (en porcions)
-3 ous
-4 cullerades de llet
-3 cullerades d' aigua
-3 cullerades d' oli
-1 culleradeta de mantega
-un sobre de llevat

Preparació

-Barrejar en una batedora els ous amb 150g de sucre fins que aparegui espuma, afegir la llet, l' aigua, l' oli i barrejar bé, posar-hi la farina amb el llevat.
Desfer la xocolata al microones amb tres cullerades d' aigua fins que quedi ben fi.
En un motlle de pum cake posar paper de forn i afegir la barreja posar-hi al damunt la xocolata desfeta i remoure amb un palet llarg. Al forn a 180º uns 30 minuts.

Copa de gelat

dijous, 3 de gener del 2013


Ingredients per a 4 persones:

-una terrina de gelat de vainilla
-el suc de dues taronges
-1 magrana desgranada
-dues rodanxes de taronja partides per la meitat per a decorar

Preparació:

Fer el suc de taronja. En una copa posar una quarta part de suc de taronja, dues cullerades de gelat de vainilla i al damunt granets de magrana per a decorar. Posarem mitja rodanxa de taronja a ña copa per a decorar.


Cuinant amb la Rosina Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino